Picture for Africa place. Africa
google map of the area covered on this page

Africa

has 2 albums.
  1. Tanzania [ 5 albums ]
  2. Tunisia [ 11 albums ]

Sep 2005 Am neglijat Africa... in mare parte pentru că este destul de dificil să călătorești acolo. Am fost numai în Tunisia. Dar nu cred că este cea mai reprezentativă ţară a acestui continent. Alegerea mea initiala care o avem pentru Africa a fost Egiptul. Cumva nu s-a potrivit să ajung pe acolo. Un factor determinant a fost, faptul ca toţi călătorii întâlniţi pe drum cu care am discutat de Egipt, toţi s-au plâns de calitatea oamenilor de acolo. Deşi cred ca piramidele sunt musai de văzut în viaţa unui om, am decis să o las pe altă dată.

Sep 2012 Am adugat poze dintr-o excursie minunata de 2 saptamani in Tanzania. Prima mea aventura in inima Africii! Am reusit sa urc pe virful muntelui Kilimanjaro la 5985 m si sa colind prin Serengeti, Ngorongoro Crater, Tarangire si Lake Manyara intr-un safari de 5 zile.

Tanzania

Sept - Oct / 2012 Unde se povesteste cum am urcat muntele Kilimanjaro.  Am pus piciorul pe cel mai inalt punct in Africa, virful Uhurul la altitudinea de 5895m. Pina acuma, asta e cel mai inalt virf urcat de mine.

Poze dintr-un safari de 5 zile prin podisul Serengeti. Timp in care m-am dat cu jeepul, am urmarit migratia antilopelor GNU linga riul Mara, am vazut cum casca leii (cei adevarati de data asta) prin centru podisului. Am explorat craterul Ngorongoro. Am cautat fara succes leii cataratori de la Lacula Manyara si am dat o tura perpedes  in parcul Tarangire.

Tunisia

Sep/2005 Traseul meu în Tunisia.

@version : jalbumlib.php 363 2019-06-03 07:45:27Z hash $

[1]:Html load ... end: 1.753 sec elapsed!