In jurul lumii ... nu in 80 de zile!  About  Chrono Explore  Map  Tags  Contact
 About  Chrono  Explore  Map  Tags  Contact

Vietnam [ 10 albums ]

dec-2005 [ 2 ]

HCMC_Saigon

Ce pot spune despre Saigon este ca eu prefer Hannoi! :-) E OK dar nimic impresionant. Oraş mare şi cam atât. Poze nu prea am ...

Mekong Delta

Se poate vizita în drum spre Cambogia. Cel mai mişto mod să intri în Cambogia este cu barca pe râul Mekong. Vei avea în acest fel ocazia să petreci o zi sau doua în delta.
nov-2005 [ 8 ]

CloseUp

Chestii mai mult sau mai putin interesante! :-)

Halong Bay

Cel mai pitoresc loc în Vietnam. Din păcate am stricat toate pozele ...

Hanoi

Oraşul vechi este drăguţ. Trafic intens şi aglomeraţie 24 din 24.

Hoi An

Toţi călătorii în Vietnam, îl consideră cel mai drăguţ şi romantic oraş. Din punctul meu de vedere este un shopping mall în aer liber. Singura activitate este să mergi la croitor sau să cumperi ceva. Apoi nene, case în paragină cu "alură" franţuzească, am mai văzut la viaţa mea şi n-am fost prea impresionat nici atunci.
Călătorule, mai mult de o zi, cât să mergi la ruinele din My Son, e păcat să pierzi vremea în Hoi An. Mai bine stai la bere în Hannoi!

Hue

Nu este cel mai frumos oraş din Vietnam. Dar e practic şi relaxat. Iar mormintele împăraţilor din jurul oraşului sunt cele mai bine păstrate monumente în Vietnam.

My Son

Nu foarte impresionante. Sunt singurele vestigii ramase de la cultura pre-Vietnameza , numita Cham. Vietnam este o cultura dezvoltata sub influenţă chinezeasca, iar civilizata Cham a evoluat sub patronajul Hinduismului. Mai exista o mica minoritate în ziua de azi.

Tom Coc

Supranumit "Halong Bay on land".

Vinh Moc

Din cauza bombardamentelor americane, populaţia din zonă a ajuns să trăiască în tunele. Tunele fac parte dintr-un sistem de cărări şi tunele prin jungla, numite Ho Chi Min Trails, folosite de Viet Cong şi armata din nord pentru aprovizionare şi infiltrare în Vietnamul de sud.

[1]:Request vietnam ... end: 2.079 sec elapsed!