In jurul lumii ... nu in 80 de zile!  About  Chrono Explore  Map  Tags  Contact
 About  Chrono  Explore  Map  Tags  Contact

City [ 8 albums ]

Jan-2009 [ 1 ]

City

Poze din oraş.
Oct-2008 [ 1 ]

City

Poze din oraş.
Apr-2008 [ 1 ]

City

La plimbare prin oras.
Mar-2008 [ 1 ]

City

La plimbare prin oras.
Oct-2007 [ 1 ]

Copan Town

Cel mai draguţ oraşel în Honduras.
May-2006 [ 3 ]

Copacabana City

Un oraş drăguţ. Din cauza abundenţei de turişti întreaga viaţa a oraşului gravitează în jurul turismului. Este capitala "asigurărilor de maşini" !:-) Asigurari ...în stil Bolevian! În fiecare dumincă la biserica din piaţa principlă se sfinţesc autoturismele.Maşinile sunt împodobite cu girlande de flori. Berea e folosită pe post de apa sfinţită împărţită în acelaşi timp, în mod egal, între maşină şi propietar! :-) Dacă stau să mă gândesc care este starea drumurilor în Bolivia (vezi sectiunea de poze The Death Road - drumul mortii ), pe bună dreptate mă întreb ce companie de asigurări întreagă la minte o să-şi deschidă sucursala în Bolivia? :-)

Sucre City

Supranumit "orasul alb". Cel mai frumos oras din Bolivia. Planuiam sa stau de o zi sau doua, dar am ajuns sa stau aproape o saptamana. Un oras frumos, plin de viata, biserici si muzee de vizitat. Poti sa te relaxezi aici citeva zile si apoi sa pornesti in urmatoarea aventura. Vei gasi baruri si restaurante bune raspindite in jurul pietei centrale. Dar daca vrei sa maninci ce maninca localnici, si in special recomand micul dejun, trebuie sa dai o tura in imensa piata, numai la o strada doua de piata centrala a orasului. Mancare buna si fructe pe degeaba aproape.

Lima City

Poze din oras.
Apr-2006 [ 2 ]

Ushuaia city

Poze din oraș. Un oraș în plina dezvoltare ca urmare a fluxului de turiști. Sunt cu siguranță orașe cu mai mult șarm în Argentina, dar faptul ca m-am simțit foarte bine aici m-a făcut să îndrăgesc orașul asa ad-hoc dezvoltat și turistic, cum este.

City

Scene din viaţa de zi cu zi a oraşului.
Mar-2006 [ 2 ]

City

Scene din viaţa de zi cu zi a oraşului.

Lima City

Poze din oras.

[1]:Request city ... end: 2.022 sec elapsed!